Johanna-Magdalena Lundqvist

Hej vänner och välkomna till min nya vinblogg på Vinsider! Här finner du inspiration, tips, kåserier, recept och mycket mer. Här kommer jag skriva till vanliga människor om mat & vin, minnen & upplevelser! Jag brinner passionerat för att väcka lust att våga prova nya smaker av mat och dryck och att inse värdet att möta andra när vi delar just detta. Jag tror på att låta glädjen och lekfullheten gå före recept och regelböcker och våga njuta av livet & stunden.

Själv har jag gastronomin i mitt hjärta, serviceandan i ryggraden och känslan för den perfekta bulldegen sitter i handen – gärna samtidigt som jag sippar på ett glas vin såklart.

Jag är både mamma, kock, foodie, vinfantast och upplevelsenörd. Jag har över 20 år i branschen och började i köket på Operakällaren där min fascination för klassisk gastronomi väcktes, vidare med tjänst som kökschef med drömmar om att tävla i Kocklandslaget, senare vinutbildning på Restaurangakademin och arbete hos flera Vinimportörer. Idag har jag jobbat flera år som marknadschef. Man blir aldrig färdig, det finns alltid mer att lära och det älskar jag!

För mig är mat & dryck mer än smak och perfektion – det är upplevelser och minnen, möten med andra människor. Jag förknippar mat och dryck med lust och passion och det har alltid varit en dröm att föra det vidare.

Välkommen in i min värld! /Johanna-Magdalena